Upp och hoppa på söndag!

På söndag håller vi öppet, och har dessutom bjudit in våra stiliga vänner från modevärlden som säljer av sina godbitar på våra innergårdar. Vi laddar med brunch precis som vi själva vill ha den och även ett rackarns bra och utökat utbud av andra frukostiga grejer för dem som inte pallar hela brunchkalaset. Vi har öppet 11-16-ish. Välkomna!

Käraste rara kunder, danskar som svenskar.

Ni är ju så himla bra, ni som fikar hos oss, och ibland blir vi extra omhändertagna av er, fast det borde vara tvärtom. Här fick vi spontant en översättning om hur vi vill välkomna alla danskar också av en av våra goda gäster, Michael Reinhardt.

 

Det er altså ikke kun hunde, som er velkomne – men også danskere. Vi er så glade for, at i kan li os og at i kan undvære jeres sindsygt gode wienerbrød for et besøg hos os.

Længes i tilbage til Danmark, så prøv vores nye specialbolle (super hemmelig opskrift). Det er en slags blanding mellem bolle og wienerbrød – men altså meget hemmeligt. Ssshh!

Vi kan ikke lave hjemmesider, kun bage kager, så undskyld at linket neden for er grimt, men det virker alligevel:

http://www.madogbolig.dk/Rejser/Rejseguides/De%205%20bedste%20kaffebarer%20i%20Malmoe.aspx


Danskar också välkomna!

Det är alltså inte bara hundar som är välkomna utan också danskar! Vi är så glada att ni gillar oss och att ni kan med att överge era sinnessjukt goda wienerbröd för ett besök hos oss.

Får ni hemlängtan så är vårt tips vår nya specialbulle, på superhemligt recept, det är som en blandning mellan bulle och wienerbröd, typ, fast jättehemligt. Ssshh!

Vi kan inte göra hemsidor, bara baka kakor, så ursäkta om länken nedan ser ful ut, men klicka nedan så kommer du rätt ändå:

http://www.madogbolig.dk/Rejser/Rejseguides/De%205%20bedste%20kaffebarer%20i%20Malmoe.aspx

Vovvar välkomna.

Tröttnat på tjöt och vill egentligen helst bara sitta tyst, men ändå i sällskap? Ta med Fido vettja. Hos oss är alla hundar välkomna så länge de är schyssta. Gäller för övrigt människor med, så inga konstigheter där. Samma likhet återfinnes när det kommer till acceptans av dina medmänniskor/medhundar. Man får gärna vara på kasst humör men måste kunna gå med på att andra finns i lokalen. Lätt som en plätt! Beter sig din hund som dig själv är ni båda hjärtligt välkomna.

Kalaslokal

Ingen har väl missat vår schyssta lokal med innergård? Du vet väl att den kan vara din alldeles egna lekplats om du vill. Vi fixar festen för dig, antingen du bara vill hyra lokalen och gården eller med catering och helt festfix. Naturligtvis har vi rättigheter för ditt sällskap och alltid ingår att vi tar hand om det tråkiga i form av disk och städning. Bara att kontakta oss och berätta om din idé så styr vi upp det!

Ingen semester här inte.

Inte tar vi semester inte! Hos oss är det sol nästan hela dagen på sommaren, och är det för varmt så hittar vi en plats i skuggan också. Ta med vänner, valfri turist från gatan eller bara din favoritbok och häng lite med oss. Lovar att ge er vårt soligaste humör om regnmolnen hänger tungt.